Even voorstellen

Kennen wij elkaar al? Een tijdje terug heb je de gratis ontspanningsoefening aangevraagd. Maar ik heb me nog helemaal niet aan je voorgesteld.

Ik ben Esther Koppelaar en ik ben verloskundige en geboortewerker.
Geboortewerker, dat klinkt alleen zo vaag. Wat is dat eigenlijk?
Sinds 2011 ben ik niet meer werkzaam als verloskundige. Maar ik heb altijd een passie gehad voor zwangerschap en geboorte. Daarom werk ik ook als echoscopist en heb ik mij gespecialiseerd in alles wat met natuurlijke geboorte te maken heeft. Ik heb hiervoor verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, zoals HypnoBirthing, Orgasmic Birth en Spinning Babies.
Al mijn kennis gebruik ik om zwangere vrouwen voor te lichten over de bevalling. Want er is nog zoveel onwetendheid over de bevalling, zelfs bij zorgverleners!

Een van de deelneemsters van mijn workshop zei na afloop:

Bedankt voor een zeer interessante dag! De combi wat betreft de anatomische en praktische info met de manier van mindset was zeer verhelderend. Serieus…meer dan de helft van de info was voor mij nieuw! En dat anno 2019!’

Van dit soort reacties word ik heel blij, dat is waar ik het voor doe. Het doel van mijn workshops en cursussen is om jou zonder angst, maar vol vertrouwen te laten toeleven naar de bevalling. Want als je begrijpt dat de natuur tot in de kleinste details alles voor ons heeft geregeld dan neemt dat al een groot deel van je angst of spanning voor de bevalling weg.

Inmiddels heb ik al vele vrouwen mogen begeleiden naar een Geweldige Geboorte*. En dat hoeft niet perse een badbevalling met rozenblaadjes te zijn!
Met de tips, tools en technieken die ik je aanleer ben jij in staat om zo ontspannen mogelijk te bevallen. M.b.v. de hypnobirthing ademhalingstechnieken werk je heel bewust met je lichaam mee tijdens een wee. En die duren daardoor korter én zijn minder pijnlijk. Dit heb ik zelf mogen ervaring bij mijn 3e bevalling**.

Wil je me beter leren kennen?
Volg me dan op Social Media! Daar deel ik regelmatig tips en waardevolle info over zwangerschap, geboorte en het kraambed.

FacebookInstagram

Veel liefs,
Esther

* Mijn definitie van een Geweldige Geboorte vind je HIER.

** HIER lees je het verhaal van mijn bijzondere en SUPER snelle bevalling.

Plaats een reactie