• BIJNA KLAAR...

    0%

WACHT EVEN!

Klik deze pagina niet weg.
Ik heb een speciaal eenmalig aanbod dat alleen beschikbaar is via deze pagina. 

Wil jij direct een geboorteplan schrijven dat jouw wensen over de bevalling goed verwoord zonder zo'n standaard kant-en-klaar afvinklijstje in te vullen?

Ik heb deze cursus ontwikkeld omdat ik je wil leren om meer te luisteren naar je gevoel. Het is lastig om een geboorteplan op te stellen als je geen idee hebt wat je nu eigenlijk wil. Dan kun je wel zo'n kant-en-klaar plan vanaf het internet invullen, maar is dat dan wel echt JIJ?

Tijdens deze online cursus laat ik je stilstaan bij elke fase van de bevalling. En aan het einde doen we samen een visualisatie oefening. Hierdoor krijg je een goed beeld van jouw ideale bevalling. En met dit beeld in je hoofd stel je dan een geboorteplan op die is geschreven vanuit je intuïtie. Want dáar zit alle wijsheid die je nodig hebt tijdens de bevalling.

  • Schrijf in 5 stappen je geboorteplan vanuit intuïtie

  • Werkboek met opdrachten

  • Geleide visualisatie oefening

  • Invulbaar Geboorteplan Template

Geboorteplan instaposts

5 dagen lang ontvang je elke dag een email met video en werkboek. Elke dag staan we stil bij een andere fase van de bevalling.

8_1

Op de laatste dag doen we samen een geleide visualisatie oefening. Tijdens deze oefening ga je jouw ideale geboorte voor je zien.

9_1

De belangrijkste punten uit jouw ideale geboorteverhaal vat je samen in het Canva geboorteplan template. Dit is het document wat je uiteindelijk met je zorgverlener kunt bespreken.

Van € 47,-

Nu alleen via deze pagina voor € 7,-