Over Esther

Hoi, ik ben Esther Koppelaar

In mijn ideale wereld gaan mensen liefdevol en met compassie met elkaar om. Ongeacht wie je bent, waar je vandaan komt, wat je achtergrond is. Ik geloof dat iedereen recht heeft op geluk en liefde. Als ik fantaseer over de toekomst dan leeft iedereen in vrede en harmonie met elkaar. Er bestaan geen grenzen meer op de wereld, daarom is alles van iedereen en heeft iedereen het goed. In mijn ideale wereld overheerst liefde en floreert de natuur.

Ik geloof dat we die toekomst met elkaar kunnen creëren. En de eerste stap is om te beginnen bij de basis van het leven, onze geboortecultuur te veranderen. Weg van de angstcultuur en de medicalisering, maar met vertrouwen in onze eigen geboortekracht. Mijn persoonlijk doel is om zoveel mogelijk mensen op een liefdevolle en comfortabele manier geboren te laten worden. Want als je als mens in liefde en zachtheid wordt ontvangen en vervolgens in liefde en zachtheid wordt opgevoed, dan wordt de wereld vanzelf die mooie plek, waar niet alleen ik, maar ik denk ook jij van droomt.

Online Zwangerschapscursus

Wanneer je zwanger bent wordt je overstelpt met informatie en adviezen. Andere vrouwen vertellen je vaak spontaan hun bevallingsverhaal. Dit kan heel leuk zijn, maar je kunt er ook juist angstig van worden. Ook in de media of in films wordt vaak de suggestie geschept dat een bevalling niet bepaald een pretje is. En dat is eigenlijk heel vreemd, want hoe kan de mooiste gebeurtenis in je leven nou tegelijkertijd de vreselijkste zijn?

Geboortetraining

Liever 'in real life' dan online? Volg dan mijn 3 daagse geboortetraining in Dordrecht. Ik vertel je precies hoe het vrouwen lichaam werkt tijdens de geboorte, hoe angst de geboorte negatief beïnvloed en hoe je ademhalings- en ontspanningstechnieken kunt toepassen zodat jij jouw droomgeboorte kunt beleven.

Persoonlijke coaching

Heb je geen behoefte aan een volledige cursus, of een groepstraining? Zie je erg op tegen de geboorte en wil je daar aan werken? Zodat jij ook vol vertrouwen naar de geboorte gaat uitzien? Dan is het mogelijk om persoonlijk door mij gecoacht te worden. Binnen een straal van 5 kilometer rondom Dordrecht kom ik bij jou thuis. Woon je verder weg? Dan spreken we elkaar gewoon via Skype!

EstherKoppelaarOver