Testimonial Nele

Nele

Nele

Deze cursus paste precies bij wat ik nodig had en kwam op het juiste moment! Ik heb veel geleerd over de zwangerschap en de uiteindelijke bevalling. Ik wist er wel al veel over na mijn 2 vorige zwangerschappen, maar toch waren er nieuwe dingen te bespeuren. Het was een boeiende ervaring en heel fijn om dit online te doen. Zo hoefde ik de deur niet uit en kon ik zelf kiezen wanneer ik de cursus volgde op een moment dat het mij uitkwam. Ik heb deze cursus ook vroeg tijdens mijn zwangerschap gedaan zodat ik hem de weken voor de bevalling nog eens kan nalezen en de oefeningen nog eens kan opfrissen.

Wanneer er vragen waren, konden we die steeds via de Facebookgroep stellen of via mail en elke keer kregen we snel een duidelijk antwoord. En dat vond ik juist zo tof Esther! Zo weten dat er iemand over je ‘waakt’.

Alles werd op een fijne, aangename en duidelijke manier verteld en voorgesteld. De visualisaties waren top, net als de oefeningen en daardoor kwam ik steeds meer in vertrouwen in wat mijn lichaam allemaal kan en aankan!

Ik heb reeds 2 bevallingen gehad, maar ik kijk het meeste uit naar deze geboorte! Ik weet heel goed wat ik anders wil. Ik wil nu geen pijnstilling, geen weeënopwekkers… Ik wil ook met de zwaartekracht mee bevallen en niet al liggend.

Ik raad iedereen die zwanger is aan om deze cursus te volgen! Je krijgt op een duidelijke manier een overzicht op een zwangerschap en de verschillende fasen van de geboorte. Je krijgt hierdoor meer vertrouwen in je eigen kunnen, zodat je zin krijgt om je eigen lichaam het werk te laten doen en niet wat je opgedrongen wordt door hulpverleners. Je neemt het heft in eigen handen, waardoor je een duidelijk beeld kan vormen hoe je de geboorte wil vormgeven en dat vind ik zeer belangrijk!

Dankjewel Esther voor de fijne cursus,