Testimonial Delina

Delina

Delina

Aangezien ik een spons ben op het gebied van zwangerschappen, bevallingsverhalen, wat doet een verloskundige, gynaecologen vond ik het begin van de online lessen al zeer interessant. De deskundigheid waarmee Esther het heeft uitgelegd inclusief plaatjes etc vond ik heel sterk en erg fijn. Ik ben recent geleden bevallen van ons 3e kindje dus een hoop dingen wist ik al maar toch weer leuk om de uitleg te horen door iemand die er veel verstand van heeft. De rest van modules vond ik ook erg interessant, vooral de ademhalingsoefeningen. Hier heb ik ook het meeste aan gehad.

Ik heb de cursus als geheel als SUPER fijn, leerzaam en waardevol ervaren. De opbouw vond ik prima. Alleen miste ik soms een makkelijk overzicht van de meditaties als ik snel een wilde opzoeken maar even niet meer wist bij welke module deze hoorde. Dus het koste mijn enige tijd om uit te zoeken waar ik de gewenste oefenen/meditatie kon vinden.

Ik vond de lessen interessant! Ik heb de lessen met veel plezier gevolgd. Het fijne aan de online lessen vond ik je eigen tijd indelen. Vooral als je al een drukke baan hebt en al 2 kinderen hebt rond lopen. Heerlijk s’avonds in bed of op de bank de laptop open klappen en de cursus volgen. Op deze manier heb ik ook aandacht kunnen geven aan mijn zwangerschap op geheel mijn eigen manier. Heel fijn.

Esther vond ik fantastisch! De rust in je stem, de rust die je uitstraalt. jouw deskundigheid, jouw passie en ervaring! Erg fijn..

Je vertelde alles op een heel prettige manier. Je hebt een enorm fijne stem om naar te luisteren en ook in alle rust alles uitgelegd waardoor het ook allemaal te begrijpen was.

De visualisaties vond ik meestal fijn. Bij sommige ben ik in slaap gevallen en niet meer herhaald maar de meeste vond ik heel prettig. Ik had de meest behoefte aan de ademhalingstechnieken. Ontspanningsademhaling, Ademhaling tijdens de weeën en tijdens het persen. Ook de uitleg waarom de ademhalingen zo belangrijk zijn (meehelpen spier baarmoeder etc.). Ik keek met ontzettend veel vertrouwen naar de geboorte! Ik had er zelfs zin in ;-).

Ik zou de cursus ABSOLUUT aanraden aan andere zwangeren! Een echte aanrader vooral wanneer je angstig bent voor de bevalling en meer vertrouwen wilt krijgen in jezelf en in je eigen lichaam. Na het volgen van deze Online training kun je je bevalling als iets moois zien en er een soort van feestje van maken i.p.v. iets waar je bang voor moet zijn en je je laat overheersen door angst.