Testimonial Bernadette

bernadette

Bernadette

Ik heb de cursus prettig ervaren. Ik heb al twee kinderen dus een cursus volgen op locatie was onhandig in verband met de twee die dan thuis achter bleven. Op deze manier kon ik zelf mijn eigen tijd invullen en tussendoor zelfs een presentatie stop zetten wanneer een van de kinderen mij toch nodig mocht hebben.

Heel fijn vond ik om wat verdieping te vinden in de verschillende fases van de geboorte en de positieve manier waarop de cursus de geboorte benaderde. De online omgeving maakte het mogelijk om op ieder moment van de dag contact te zoeken met andere cursisten via de Facebookgroep. Fijn om de verhalen en ervaringen van andere dames te lezen.

De visualisaties vond ik ook heel fijn. Niet alles lukte me, bijvoorbeeld contact maken met het kindje in mijn buik. Maar wel werd ik er erg ontspannen van, sommige visualisaties lukte juist heel goed en gaven me een heel fijn gevoel van vertrouwen in de geboorte.

De tips die Esther in de cursus heeft gegeven heb ik kunnen toepassen tijdens de geboorte. Ik heb de geboorte mede dankzij deze tips als heel prettig ervaren. Een geboorte in vertrouwen en rust. Door de cursus heb ik meer vertrouwen gekregen over een positief verloop van de geboorte.