Testimonial Anne

Anne

Anne

Ik heb de cursus als heel positief en waardevol ervaren. Ik heb er zeker meer vertrouwen en rust door gekregen.  De lessen zijn fijn opgebouwd en hebben een goede balans tussen de nodige informatie en fijne bruikbare tips en oefeningen. Door mijn drukke leven en de onregelmatige werktijden van mijn vriend kan ik niet elke week op dezelfde dag naar een zwangerschapscursus. Daarom was deze online cursus ideaal voor mij. Zo kon ik mijn eigen tijd indelen en de lessen volgen op het moment dat ik daar de rust en energie voor had. Ook vond ik het juist een voordeel dat ik niet in een groep zat omdat dit mij vaak afleid en ik teveel op anderen gericht ben. Daarnaast konden we contact hebben in de Facebook groep als we dit wensten, wat een fijne bijkomstigheid is. Hierin kon je ook al je vragen kwijt, waar altijd snel op gereageerd werd door Esther.

Esther is een schat van een meid met veel kennis en ervaring in haar vakgebied. Ze werkt echt vanuit passie en roeping en dat merk je aan alles. Ik vind dat Esther een goede combinatie heeft tussen aardse praktische kennis en energetisch bewustzijn en spiritualiteit. Dit sluit erg bij mij aan. De visualisatie oefeningen zijn fijn en Esther heeft een prettige rustgevende stem om naar te luisteren. Ik kon veel met de visualisatie- en meditatie oefeningen, omdat ik deze in mijn leven al veel toepas en ervaar dat dit erg goed werkt. Ik heb ook veel nieuwe dingen geleerd, zowel over de zwangerschap en geboorte, als over mijn eigen kracht. Hierdoor heb ik meer vertrouwen gekregen in de geboorte en kijk ik er zelfs naar uit.

Ik zou deze cursus zeker aanraden aan andere zwangeren. In deze cursus leer je dingen die je in een gewone zwangerschapscursus niet leert, en waar je erg veel aan hebt. Het brengt je terug bij jezelf en je eigen kracht, en dit is het enige wat je nodig hebt voor een ontspannen en geweldige geboorte. Door de juiste informatie en oefeningen geloof ik dat iedereen veel beter, meer ontspannen en zelfverzekerder het geboorteproces zal ingaan. Ik ben dankbaar dat deze cursus op mijn pad gekomen is!