Testimonial Angela

esther_kleur_logo-favicon

Angela

Samen met mijn man heb ik de cursus gevolgd, niet helemaal wetende wat ons te wachten stond. Ik vond het super fijn om dit samen met mijn man te doen, zodat hij dezelfde dingen hoort en dat ik het thuis niet nogmaals hoef over te brengen. Voor ons allebei een voorbereiding wat ons te wachten staat voor de verdere zwangerschap en de bevalling. Ik heb veel nieuwe dingen gehoord en mijn kijk op bevallen is echt veranderd. Ik stond er vrij nuchter in, geen angst voor de bevalling, maar had eigenlijk ook niet echt een idee hoe ik het ging doen. Met alle informatie, oefeningen en gesprekken voel ik vertrouwen in de komende weken zwangerschap en de bevalling. De cursus heeft mij en mijn man ook aan het denken gezet, wat willen wij, wat vinden wij belangrijk bij de bevalling, wat voelt goed voor ons. Juist door de informatie kan je nu een meer bewustere keuzen maken en weet je waar je voor kan kiezen.

Ik raad de cursus echt aan, omdat de informatie vanuit Esther duidelijk, helder en inzichten geeft! Ik vond het een prettig idee dat ze naast hypnobirthing ook de praktijk kent vanuit haar verleden als verloskundige, ze weet echt waar ze het over heeft!
De aandacht en betrokkenheid voor ons voelde heel fijn! En Absoluut niet zweverig, ik was er zelf enigszins bang voor, maar gelukkig was dit niet zo!

Super cursus!!